TARIFE SEZON 2019

TARIFE HOTEL APOLLO NEPTUN
 -tarifele sunt exprimate in LEI, contin TVA 5% si sunt pe noapte cu mic dejun inclus-
 
 

Pentru Tarifele din anul 2019, va rugam sa dati click aici > TARIFE APOLLO 2019

Se va deschide un fisier in format pdf cu tarifele, informatiile importante si politicile de Early-Booking.

In momentul in care doriti o rezervare ferma, va rugam sa trimiteti o solicitare in acest sens la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., unde sa specificati perioada pebtru care doriti rezervarea, nume prenume, adresa completa pentru facturare, iar ulterior veti primi detalii pentru plata avansului.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

NOU:

Incepand cu sezonul 2019, Hotel Apollo a incheiat o colaborare cu plaja Daytona Beach Restaurant, unde va punem la dispozitie o vasta plaja privata si servicii de masa cu servire in regim de autoservire si a-la-carte.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa achitati la hotel cat anume doriti sa consumati, noi va eliberam un voucher si astfel puteti servi mesele de pranz si cina sau puteti achita plaja cu acest voucher. Daca doriti sa rezervati in stil Demi-pensiune sau Pensiune completa, atunci adaugati la tarifele din lista de tarife 2019, 40 lei/zi/persoana in  plus. Aceste servicii pot fi achitate cu vouchere de vacanta la hotel.

Hotel Apollo Neptun - oferte Early Booking