Tarife sezon 2019

Ideal pentru un concediu de vis la mare în stațiunea Neptun

 Tarife sezon 2019 Hotel APOLLO Neptun

Tarifele sunt exprimate în LEI, conțin TVA 5% și sunt pe noapte cu mic dejun inclus.

Pentru Tarifele din anul 2019,
vă rugăm să dați click aici:

Se va deschide un fișier în format pdf cu tarifele, informațiile importante și politicile de Early-Booking.

Important pentru cine achită avansul prin banca, prin card, numerar sau cu vouchere de vacanță:

Dacă doriți să rezervați cu tichete de vacanță, vă rugăm să ne trimiteți o cerere de rezervare pe e-mail cu datele dvs, perioada rezervării, nr persoane, dacă aveți copii-vârsta lor. Noi vă vom trimite o proformă, achitați avansul de 300 Lei, iar diferența o achitați prin vouchere la sosire.

Rețineți că suma achitată în avans NU se returnează. Aceasta se facturează pe numele celui ce efectuează plata, la fel și voucherele. Nu se poate modifica numele titularului facturii, iar titularul tichetelor trebuie să fie prezent în momentul cazării.

Noutăți:

Începând cu sezonul 2019, Hotel Apollo a încheiat o colaborare cu plaja Daytona Beach Restaurant, unde va punem la dispoziție o vastă plajă privată și servicii de masă cu servire în regim de autoservire.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să achitați la hotel cât anume doriți să consumați, noi vă eliberăm un voucher și astfel puteți servi mesele de prânz și cina sau puteți achita plaja cu acest voucher.

În momentul în care doriți o rezervare fermă, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens la adresă de e-mail office@apollohotel.ro, unde să specificați perioada pentru care doriți rezervarea, nume prenume, adresa completă pentru facturare, iar ulterior veți primi detalii pentru plata avansului.

Retineti ca orice suma achitata in avans este nerambursabila.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@apollohotel.ro